fbpx
Selecteer een pagina

Ik was een beetje huiverig. Over dat Clubhouse. Want naast Instagram, LinkedIn, Facebook en Spotify… voelt nóg een platform een beetje alsof ik all over the place ben. En dus nergens. Maar, zondagavond gaf ik het tóch een kans. En belandde ik in een room vol toffe ondernemers.

In deze kamer, gehost door een bekende DJ, spraken we allemaal uit wie we zijn en wat we doen. Een soort netwerkborrel, maar dan online. Anderhalf uur later was ik vier mooie connecties rijker. Allemaal werkzaam in de foodindustrie én op zoek naar een creatieve lekkerbek. Winnen!

So far so good dus. En ben ik een klein beetje verslaafd aan dit nieuwe audio platform. Ik wandel gedurende de dag verschillende rooms binnen die voor mij, als culinair fotograaf, interessant kunnen zijn. Businesswise én op persoonlijk vlak. 

Het fijne aan Clubhouse vind ik dat de focus ligt op het maken van verbindingen én on-the-pot interactie. Iedereen kan deelnemen aan het gesprek (de room enteren) en daarbij kiezen om mee te luisteren óf te praten. Je steekt je hand op en je wordt uitgenodigd om het podium op te komen. 

En dus dacht ik: ik ga mijn positieve ervaringen maar gélijk in de praktijk brengen. En zelf een room starten. Over fotografie. De bijbehorende mindset. Het delen van ervaringen en hoe we elkaar kunnen versterken door middel van opgedane kennis.

Dus, are you in? Check De Fotografie Academy op Clubhouse!