fbpx
Selecteer een pagina

Ben je klaar met aankloten en meer dan ready voor de volgende stap binnen je fotografiebusiness? Meld je dan nu aan voor mijn gratis minicursus ‘Van fotograaf naar expert’.

In deze 5-daagse cursus leer je hoe je een professionaliseringsslag kunt maken met jouw fotografiebusiness, zodat je van fotograaf naar expert transformeert.

Deze training is interessant voor jou als je…

  • Het eng vindt om jezelf fotograaf te noemen en in je kracht te gaan staan
  • Jezelf betrapt op de volgende gedachte: ‘Er zijn al zoveel andere fotografen
  • Het moeilijk vindt om een niche te kiezen, omdat je bang bent dat je daardoor minder opdrachten hebt
  • Zoekende bent naar een strategie, omdat je geen keuze kunt maken in een richting
  • Je niet weet wat een logische vervolgstap is binnen je business en hoe je die kunt maken

Na het volgen van deze minicursus ben jij in staat om…

  • Jezelf serieus te nemen als fotograaf
  • Jezelf als expert te zien en je zo ook weet te presenteren
  • Jezelf te onderscheiden binnen jouw expertise
  • Je mindset te shiften naar het volgende niveau
  • Erop te vertrouwen dat de opdrachten moeiteloos binnen gaan stromen

Over mij

Ongeveer drie jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Die ik overigens startte zónder spaargeld, enige kennis van het vak of fancy apparatuur. Sterker nog: ik stond ruim 30K achter die ik door het vroegtijdig stoppen van mijn HBO-opleiding verschuldigt was aan DUO. Maar, één ding had ik wel: mijn vastberadenheid. De keiharde wil om succesvol te worden.

Van mijn laatste DUO-donatie – en een beetje zakgeld van mijn vader – kocht ik een dito camera en ben ik gaan oefenen als een malle. Met zweet onder mijn oksels verkocht ik mezelf als fotograaf en hosselde ik de eerste klussen binnen. Die ik – door mijn gebrek aan kennis – altijd op de automatische stand deed. In de avonduren keek ik YouTube-video’s en keek ik de handige trucjes af bij de grotere jongens. Die ik de volgende dag dan probeerde tijdens de shoots.

In 2019 is het balletje echt gaan rollen. En ging ik van een omzet van 35.000 euro naar minimaal het dubbele, werden er voor het eerst foto’s gepubliceerd in magazines en hingen mijn platen in bushokjes door het hele land. Trots als een aap met zeven gigantische lullen, dát was slash ben ik. Maar rocketscience is het natuurlijk niet.

In deze gratis minicurus ga ik je concrete handvaten geven om van hobbyist te transformeren in een professionele fotograaf. Leg ik je de stappen uit die ik genomen heb én krijg je in een hele waardevolle bonusvideo met hypnosecoach Ilse Ruijgrok, een aantal tips en trucs hoe je een bijpassende mindset kunt aanmeten. Want: “What you imagine, you become”.

Over Ilse

Ilse en ik hebben elkaar ongeveer een jaar geleden ontmoet tijdens een workation op Ibiza. En vanaf dat moment was het dikke mik; samen zijn we twee eeuwig enthousiaste stuiterballen met ambitieuze dromen en gigantische doelen. Het gaat hélemaal lekker tussen ons.

Ook heb ik al een aantal keer haar kracht mogen ervaren tijdens een 1-op-1 hypnosesessie. Zo ben ik in één keer van mijn ongezonde relatie met eten afgekomen en is de tijd van emotioneel snaaien voorbij.  

Met haar bedrijf, Finti Mindtravel, zorgt ze door middel van hypnose dat mensen de regie terugkrijgen over hun eigen leven. Om zo je mooiste script, je interne verhaal vorm te gaan geven op een manier waar jij blij van wordt. 

Check hier alvast haar website!