fbpx
Selecteer een pagina

 

Het begon allemaal met mijn intense liefde voor eten. Die ik al vrij jong ontwikkelde door het opgroeien in een Bourgondisch gezin. Eten was key. En een goed gevulde koelkast ging boven alles. Zo leerde ik – weliswaar verplicht – als guppie al groene olijven eten, vrat ik samen met opa blikken sardientjes weg op het Spaanse strand en verkoos ik koolrabi boven McDonald’s. Kliko was mijn bijnaam. En die droeg ik uiteraard met gepaste trots.

Mijn carrière begon bij een tapasrestaurant in het bruisende centrum van Den Haag, waar ik verantwoordelijk was voor alle contentmarketing. Ik kon er én volledig mijn creativiteit in kwijt én heel de dag met eten bezig zijn. Ik had mijn roeping gevonden. Na heel wat vlieguren, ruilde ik de plaatselijke hotspots in voor de ‘grotere jongens’. En zo vulde mijn portfolio zich al snel met namen als Bacardi, De Librije, Dunkin Donuts, Esso, KFC, Subway en Karma Kebab.

Mijn core business bestaat dus uit het fotograferen van eten, maar daar loopt sinds kort een nieuw project parallel naast: Cucina Fluit. Mijn Mediterraans georiënteerde kookformat waarin ik je in smakelijke video’s stap voor stap laat zien hoe je heerlijke, smeuïge gerechten op tafel krijgt. Met deze how-to’s wil ik mensen inspireren om meer de keuken in te duiken om die multi zintuiglijke ervaring te ondergaan waar ik dagelijks zo intens van geniet. Natuurlijk met een goed glas wijn en nog beter gezelschap. Wat ik Cucina Fluit hoop te bereiken? Een eigen kookprogramma, uiteindelijk. Eentje waarin ik door alle Mediterraanse landen trek op zoek naar de beste recepten.

 

Volg je mij al op social media?