fbpx
Selecteer een pagina

“Eten. Even belangrijk als liefde. Even lekker als s*ks”. 

“Haagse hongerlèjâh die sexy platen van eten maakt”.

Staat er in de biografie van mijn Instagrampagina. En dat is eigenlijk ook wat het is. Alleen ben ik nu een import-Spanjaard, woonachtig op een zonnig eiland.

Ik groeide op in een Bourgondisch gezin. Eten was key en ging boven alles. Zo kreeg ik als guppie iedere avond één olijf bij mijn avondeten – “om de smaak te leren waarderen” -, vrat ik samen met opa blikken sardientjes weg aan de Costa del Sol en verkoos ik een prakkie koolrabi boven McDonald’s.

Mijn carrière als culinair fotograaf begon bij een tapasrestaurant in het bruisende centrum van Den Haag, waar ik verantwoordelijk was voor alle visuele slash tekstuele uitingen. Na heel wat vlieguren, ruilde ik de plaatselijke hotspots in voor de ‘grotere jongens’ en zo vulde mijn portfolio zich al snel met namen als Bacardi, De Kuyper, Dunkin Donuts, Ketel1, Licor43 en Karma Kebab.

Naast het fotograferen van eten, sta ik zelf trouwens ook aardig wat uren in mijn cucina. En maak ik video’s slash blogs van Mediterraanse – en alles behalve magere – gerechten die je binnen handomdraai op tafel tovert. Wat uiteindelijk mijn doel hiermee is? Een eigen kookboek. Of programma. En misschien wel beide. Want: por que no?