fbpx

UN POCO MÁs

Omdat het antwoord áltijd ‘een beetje meer’ is.

Creëeren zonder teugels betekent een boek uitgeven in eigen beheer.

Twee jaar geleden vertrok ik, Tess Fluit, met acht verhuisdozen, mijn allerliefste uit Bulgarije geadopteerde herder én een doosje moed richting De Balearen voor een avontuur zonder concreet plan.

Het leven in het Haagse voelde al even niet meer als de mijne en ik wist stiekem dat mijn groengele hart het veel beter zou doen onder de Mediterraanse zon. Dus daar ging ik.

Que sera sera, whatever will be will be. Niet wetende dat deze sprong in het diepe mij uiteindelijk bracht op de plek waar ik het meest thuis hoor. Achtâh ut fornùis, daar waar mijn liefde voor het koken én het fotograferen van eten samenkomt in één wereld.

Un Poco Más is de belichaming van álles waar ik als Chef en Culinair Fotograaf voor sta; smaakvol, smeuïg, en sexy. Gebundeld in een 164 pagina’s tellend, hardcover koffietafelboek met meer dan 50 unieke recepten en – uiteraard – zinnenprikkelende platen.

Zelf een boek uitbrengen is natuurlijk niet de makkelijkste weg om te bewandelen, maar wel de enige. In het tuigje van een uitgever wordt het namelijk nooit wat ik voor ogen heb en daarbij voelt het als mijn taak om de culinair literaire wereld liefdevol op te schudden.

Onderstaand vind je meer informatie over mijn boek. Voor de eerste 50 kopers ligt een gesigneerd exemplaar klaar op de exclusieve boek lancering op 13 oktober 2024 in, hoe kant het ook anders, de stad die ik verliet om te koken onder te zon.

Muchísimas gracias,

Tess

Wat is de prijs van het kookboek?
69 euro inclusief BTW en verzending.

Hoe kan ik het boek bestellen?
Via boven- of onderstaande button. Je wordt daarna naar een externe, beveiligde betaalomgeving geleid.

Tot wanneer kan ik het boek pre-orderen?
Je kunt het boek bestellen tot en met 30 september 2024. Daarna gaat het boek naar de drukker. Uiteraard zullen er wat extra exemplaren beschikbaar zijn voor de verkoop.

Wat is het voordeel van de pre-order?
De eerste 50 kopers krijgen naast een gesigneerd exemplaar óók een ticket voor de exclusieve lanceringsborrel op zondag 13 oktober 2024 in Den Haag. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Wanneer wordt het kookboek verzonden?
Op maandag 14 oktober 2024 worden de kookboeken verzonden. Afhankelijk van de verzendpartij, zouden deze diezelfde week op de deur moeten vallen.

Wat mag ik verwachten van het boek?
Het boek is een hardcover koffietafelboek
(A4-formaat) met meer dan 50 unieke recepten en beelden. Zowel van de gerechten als sfeerfoto’s.

Wat voor soort gerechten komen er in het boek?
De gerechten zijn Mediterraans georiënteerd. Een mix tussen Italiaanse en Spaanse elementen, overgoten met het welbekende Fluit sausje.

Kan iedereen de gerechten thuis maken?
Absoluut. Alle recepten kun je schalen onder ‘comida casera’, simpele, maar sexy huisgemaakte gerechten. Je hebt geen fancy apparatuur of grote keuken nodig; enkel wat geduld en liefde.

Wordt er in het boek rekening gehouden met dieetbeperkingen en/of bepaalde allergieen?
Nee, het boek houdt geen rekening met specifieke eetwensen. Wél kunnen alle gerechten vegetarisch gemaakt worden door het vlees of vis weg te laten en/of te vervangen door plantaardige opties.

Ik heb een winkel en wil het boek graag resellen.
Is dat mogelijk?

Claro que sí. Neem even contact op via info@tessfluit.nl, dan stuur ik je alle informatie toe.

Wat zijn de algemene voorwaarden omtrent de aanschaf van het boek?
Die lees je hier