fbpx

Auteurschap: “Un Poco Más” is geschreven en gemaakt door Tess Fluit, en alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het boek blijven bij haar.

Beschrijving van het boek: “Un Poco Más” is een hardcover koffietafelboek van A4-formaat met 164 bladzijdes, inclusief minimaal 50 recepten met een Mediterraans karakter, waarbij zowel Italiaanse als Spaanse elementen zijn opgenomen.

Gebruik van recepten: De recepten in “Un Poco Más” zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Nauwkeurigheid van recepten: Hoewel de auteur haar best heeft gedaan om nauwkeurige en betrouwbare recepten te leveren, wordt geen garantie gegeven met betrekking tot de nauwkeurigheid van de recepten. De auteur is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel als gevolg van het gebruik van de recepten.

Aansprakelijkheid: De auteur is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de recepten in “Un Poco Más”.

Veiligheid: Bij het bereiden van recepten uit “Un Poco Más” dient de koper alle gebruikelijke veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, waaronder maar niet beperkt tot het volgen van voedselveiligheidsrichtlijnen, het vermijden van allergenen en het correct hanteren van keukengerei en apparatuur.

Dieetwensen en allergieën: Het boek houdt geen rekening met specifieke dieetwensen of allergieën van individuele kopers.

Auteursrecht: Het is niet toegestaan om de inhoud van “Un Poco Más”, inclusief de recepten, te reproduceren, distribueren, wijzigen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Restitutie en retourneren: Er is geen mogelijkheid tot restitutie of retourneren na aanschaf van het boek “Un Poco Más”.

Door het aanschaffen van het boek “Un Poco Más” verklaart de koper dat hij/zij deze algemene voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee instemt.