fbpx

Doen whatever the fuck je hier te doen hebt. Zou ik deze pagina het liefst willen noemen. Maarja, Google.

En waarschijnlijk heb ik je interesse, omdat je voelt dat je klaar bent met aankloten. Uitstellen. En dus afstellen.

En tuurlijk is in het diepe springen spannend. Maar, véél minder groot dan de prijs die je betaalt als je niks doet met het talent wat je gegeven is. Voel je ‘m?

Zonder flinke zak duiten, opleiding óf groots support is het mij gelukt een succesvol bedrijf op te zetten. En ga ik wederom ‘into the unknown’ door te emigreren naar Ibiza. Omdat ik wéét dat je gedragen wordt. Door het universum. Dus wat wacht er op jou als je head first richting het vangnet duikt?

Met mijn nieuwe aanbod, 1-op-1 mentoring sessions, ga ik je daarbij helpen. En in begeleiden. Zonder bullshit. Of teveel zweverige meuk. Zodat je in ieder geval gaat beginnen. Of dat nou aan een nieuw avontuur is óf aan het volgende level binnen je al bestaande bedrijf.

Dus. Wat houdt het concreet in?

Een 1-op-1 sessie van anderhalf uur. Vooraf ontvang je een werkboek met vragen die je zullen helpen met het helder krijgen van die welbekende why. Samen kijken we daarna welke stappen je concreet kunt zetten om in beweging te komen.

Wat levert het op?

Een kneiter duidelijk, direct implementeerbaar stappenplan.

Wat mag dat kosten?

97 euro exlusief BTW. Eenmalig. En ook nooit meer voor deze prijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan plannen we een afspraak in. Er zijn slechts tien plekken beschikbaar in februari!

 

 

Ongeveer drie jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Die ik overigens startte zónder spaargeld, enige kennis van het vak of fancy apparatuur. Sterker nog: ik stond ruim 30K achter die ik door het vroegtijdig stoppen van mijn HBO-opleiding verschuldigd was aan DUO. Maar, één ding had ik wel: mijn vastberadenheid. De keiharde wil om succesvol te worden.

Van mijn laatste DUO-donatie – en een beetje zakgeld van mijn vader – kocht ik een dito camera en ben ik gaan oefenen als een malle. Met zweet onder mijn oksels verkocht ik mezelf als fotograaf en hosselde ik de eerste klussen binnen. Die ik – door mijn gebrek aan kennis – altijd op de automatische stand deed. In de avonduren keek ik YouTube-video’s en bestudeerde ik de handige trucjes van de ervaren jongens. Die ik de volgende dag dan probeerde tijdens de shoots.

In 2020 is het balletje echt gaan rollen. Ik maakte een drastische keuze binnen mijn bedrijf, focuste volledig op culinaire fotografie, werkte ondertussen aan mijn expertstatus en verdubbelde daardoor m’n omzet. Met mijn agency werk ik nu voor de grootste merken, draaien we internationale campagnes en ben ik vastberaden het aankomende jaar nóg meer te groeien. En jou te helpen om hetzelfde te doen. Rocketscience is het namelijk niet.