fbpx

Het is – samen met Bella Mar – m’n allerlievelings so far: Can Jordi Blues Station. Een wegrestaurant zonder poespas en tevens het thuishonk voor vele locals.

Deze toko is – in tegenstelling tot bijvoorbeeld de véél te overrated Cappuccino – een hotspot waar je wél een goeie kop koffie krijgt. En mocht je de ochtend met iets sterkers willen beginnen, zoals een cana of chupito hierbas, is dat ook geen punt; alle werklui met plaspauze zullen gezellig met je meedoen. 

Een menukaart heeft Can Jordi overigens niet. Maar een knapperige tostada, bordje ham slash kaas of een goed gekruide empanada is altijd aanwezig. Die je vervolgens weer afrekent met een glimlach en zonder pijn in je portemonnee. 

P.s. Vaak is er op donderdag/vrijdag/zaterdag live muziek. En dan wordt er lekker gedanst! 

📍 Diseminado Jordi, 8773, 07830, Illes Balears, Spanje